De Ruiter Metaal

Over ons

over_ons

Ons verhaal

De Ruiter Metaal is in 1991 in Nieuwleusen als eenmanszaak gestart met het ontwerpen en bouwen van speciale productiemachines en testapparatuur. Na 3 jaar is besloten een bedrijfshal te bouwen op het industrieterrein in Dalfsen en kort daarna is de eerste CNC machine aangekocht voor het bewerken van alle staalsoorten, RVS, aluminium en kunststoffen. Hiermee zijn we begonnen met het produceren van grotere series voor onder andere de automotive-, food-, landbouw- en procesindustrie.

Over ons

Inmiddels, ruim 20 jaar later, is De Ruiter Metaal terug in Nieuwleusen aan de Rollecate op industrieterrein de Grift. Onze nieuwe bedrijfshal is duurzaam gebouwd onder het GPR keur met aandacht voor energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving en is een flinke stap richting energieneutrale productie.

Met ons moderne machinepark bestaande uit onder andere CNC draai- en freesmachines, volautomatische zaagmachines en diverse conventionele machines zijn wij in staat halffabricaten en complete eindproducten te leveren voor elke industrie. Het leveren van goede kwaliteit, passende oplossingen en een goede relatie met de klant staan voor ons centraal.

zonnepanelen

Duurzaam gebouwd

Groot zonnepanelen project bij De Ruiter Metaal opgeleverd. In totaal hebben we 736 zonnepanelen gemonteerd. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn om te investeren in zonnepanelen?
Neem dan vrijblijvend contact op met 0541-352520.

machine park

Groot machinepark

Met 6 CNC draaibanken (3 to 8 assen), en 3 verticale bewerkingscentra en diverse conventionele machines beschikken wij over een breed machinepark.

producten

Precisie producten

Om meer voorbeelden te zien bekijk onze portfolio, klik op de link.

Goede Kwaliteit en Klant Gericht

Heeft u een specifieke wens als het gaat om CNC verspanen?

De Ruiter Metaal